Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smink tippek

2013.08.12

 Végre eljött ez az idő amiben annyira más vagyok , mint a divatban ebben profibb vagyok.

Valamelyik nap eltűnődtem mégis milyen sminkel rukkolhatnék arra a napra.Mert hát ilyen melegben nem kívánok vakolatot felkenni magamra és gondoltam kísérletezek.Egy fantasztikus sminket nem mondom , hogy kitaláltam , mert tuti másnak is volt már ilyen , de használtam!Képeket most bocsi ,de nem rakok képeket , mert sehol se találtam !

Így készült:

1.Először is hidratáljunk , mert az minden smink előtt fontos!Majd ne alapozót hanem mattító púder vigyetek fel arcotokra ebből a MaxFaktor Creme Puff termékét használom ez általában a legtöbb drogériában megtalálható.

2.Szemre előszőr bőrszínű krémfestéket használok ami a változó színeket takarja el a szemhéjról.Ezt általában a legtöbb márka elkészítette.

3.Majd szemfestékből a Color Trend finom rózsaszín termékét használom.

4.Majd egy nem erős ,de mégis látható tus vonalat húzok.Majd amit szinte mindig használok szempillaspirál ebből sem esek túlzásba.

5.Szájfényt használok ebből barnás bőrszínűféle csillogósat használok ,de ez már tetszés szerint inkább.

Hát nekem így sikerült megcsinálnom egyszerű és nem is sok idő elkészíteni.Nagyon sokan megdicsértek vendégeim is kérték csináljak ilyen és hát nekem bevált remélem kipróbáljátok és magatokon is tetszik .

Sok sikert! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.