Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


9+1 tuti tipp a haj fényesebbségéért

2013.08.11

Fénytelen a hajad??Megoldjuk .10 tuti praktika házilag a haj szépségéért.

1.

Mosd rendszeresen!

Most ezzel nem arra akarok kijukadni hogy minden második nap moss hajat.Hanem a hajnak is rendszeresség kell nem úgy hogy egyik héten megmosod rá másfél héttel megint!TILOS!!Nem szabad ,mert nem tesz jót a hajnak!Mosd rendszereséggel oszd be mondjuk 5 naponta mosd finoman és megfelelő samponnal .Hidd el várható a hatás!

2.Pihentesd!

Nem úgy értem vidd el wellnesezni!Hanem 1-2 napig ne használj rá semmi kencét pakolást kozmetikumi anyagokat , mert bármennyire is mondják egyáltalán nem tesz jót ha rendszerességgel használják!Ha pont ezekben a napokban mosol hajad az erőteljes törlést is mellőzd , mert nem túl praktikus ha pihentetni akarod és tépkeded!!

 

3.Tojás pakolás

Ezt se rendszeresen csináld hanem havonta 2-3-szor.A tojásban olyan anyagok vannak amik jót tesznek és nem lesz a haj annyira fénytelen és fakó.Úgy csináld , hogy mosd meg a hajad és kend rá a 2-3 tojás belsejét hagyd rajta kb. 3 percig és mosd le.Figyelem ezután a pakolás után a hajmosás közben már ne használj sampont,balzsamot.

 

4.Sört rá

Nem viccelek!A sör tartalmaz B-vitamint ami jót tesz a hajnak.Hajmosás közben öntsd rá a hajadra egy 2 dles pohárból sört és mosd le.Amúgy ez után hamar szárítsd meg , mert  ettől ha sokat csináljuk hullik a haj!A pakoláshoz is bátran adható !Egyébként nem annyira jó , mint mondják ,de én inkább megiszom a sört!

 5.Csinálj pakolást!

Az aszpirin nem csak a fejfájásra jó ám hanem a hajnak is jót tesz!Fura , de igaz !10-15 db tablettát olvassz fel melegvízben és a samponozás után természetesen sima vizes hajra kend fel és hagyd rajta 15 percig ,utána öblítsd le és szárítsd meg!Figyelem ezután kb. fél óráig ne nagyon fogjuk össze fésüljük ki hajunkat nem nagyon tesz jót neki!

6.Egyél egészségesen!

Tudom jól esik a barátnőkkel mozidélután közben habzsolni popcornt chipset csupa egészségtelen kaját ,megértem!De komolyan mértékkel az ilyen zsírban dús kajákkal , mert ugye nem egészséges de még a fogat is elrontja!Persze ha mondjuk egy hónapban 1-2-szer összejöttök filmezni és kibeszélni sokakat egyetek nyugodtan ,de mértékkel nem egy Európa teljes chips termékét felzabálni.Mondjuk 2 zacskó chips 2 popcorn !Ha olyan délutánt tartotok , hogy szépség a fontos egyetek uborkát paprikát minden gyümit persze ebből se rengeteget ha nem akarod az egész hetedeta Wc-n tölteni!

7.Fésülködj!

Tudom nem vagytok ovisok , hogy rátok szóljanak "Fésülködj meg!" ,de reggel és este komolyan alaposan fésülködjetek !Ezt este csak óvatosan , mert nem jó úgy elaludni , hogy fáj a fejbőröd!

8.Kevés kozmetikum!

Ne használj túl sokat , mert akámennyire ajánlják így úgy nagyon csúnya lesz uutána ha rengeteget használod!Amit láttok a hátoldalán általában írnak használati számot ne úgy használjátok!Keveset!Használhattok persze , de keveset!

9.Hajfestést határokkal!

Nem azt mondom  ne fesd egyáltalán a hajad csak ne hirtelen váltsd nagyon más hajszínt , mert nem tesz jót.Tehát ha barna vagy ne egyből szőke akarj lenni , mert egy részt nem biztos , hogy jól áll másrészt hirtelen váltassz a hajnak nem jó !

+1.Ez nem igazán a fényeségért hanem szépségéért  mondom.Díszitsd!Virággal , szalaggal színes hajgumival színes tincsekkel így szép is lesz!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.